گروه آموزشی محکینو

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، رئیس‌جمهور گفت: تأمین بودجه مورد نیاز آموزش و پرورش برای توسعه زیرساخت‌های بهداشتی مدارس در اولویت قرار گیرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور عصر امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: برای بازگشایی مدارس ضروری است ضمن برنامه‌ریزی برای تداوم آموزش‌های مجازی، وزارت آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت و درمان پروتکل‌های بهداشتی لازم برای آموزش‌های حضوری را نیز تدوین کنند تا در صورت تمهید مقدمات لازم، به صورت تدریجی امکان آموزش‌های حضوری نیز فراهم گردد.

وی تأکید کرد: برای آغاز آموزش حضوری دانش‌آموزان لازم است واکسیناسیون کلیه مرتبطان نظام آموزشی در مدارس اعم از معلمان، مدیران، رانندگان سرویس‌های مدارس و والدین دانش‌آموزان نیز به سرعت واکسینه شوند و امکان واکسیناسیون دانش‌آموزان نیز توسط وزارت بهداشت بررسی گردد.

رئیس‌جمهور درباره بازگشایی مدارس تصریح کرد: باید با زدن واکسن به معلمان،‌ دانش‌آموزان و حتی والدین آنان، زمینه را برای بازگشایی مدارس آماده کرد و در این راستا باید آموزش و پرورش زیرساخت‌های لازم را فراهم سازد و با همکاری وزارت بهداشت و درمان، اصول بهداشتی مربوط به بازگشایی مدارس را تدوین کند.

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، با قدردانی از عموم مردم، اصناف، هیئت‌های عزاداری و نیروی انتظامی در اجرای تصمیم اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار داشت: موفقیت تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا از دفعات قبلی بیشتر بوده است و موفقیت ۷۰ تا ۸۰ درصدی این طرح براساس گزارش ناجا و وزارت راه و شهرسازی در جلوگیری و ممنوعیت از ترددها قابل توجه است و نشان می‌دهد که بنای مردم بر همکاری جدی در رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی است و این محدودیت‌ها در حوزه تردد و برخی از مشاغل تا۵ شهریور ادامه خواهد داشت.

وی تأکید کرد: سامانه شاد، امکان بسیار خوبی است که باید همچنان در کنار آموزش حضوری دانش‌آموزان وجود داشته باشد و آموزش حضوری در کنار آموزش مجازی مکمل یکدیگر هستند.

رئیس‌جمهور با اشاره به طرح وزارت بهداشت و درمان نسبت به اعمال محدودیت تجمع در برخی از مراکز غیر از بازار و پاساژها، اظهار داشت: در اعمال این محدودیت‌ها باید مراقبت کرد که کسب و کار مردم دچار مشکل نشود.

رئیسی با اشاره به گزارش استاندار فارس در خصوص موانع موجود در واردات واکسن، تأکید کرد: واردات واکسن نباید با تأخیر مواجه شود و باید از هر امکانی برای واردات واکسن استفاده کرد و امکان واردات واکسن توسط بخش خصوصی در چارچوب استانداردهای وزارت بهداشت از این جمله است که باید تسهیل شود.

وی، ضرورت واکسیناسیون زندانیان را مورد تأکید قرار داد و گفت: برای بخشی از زندانیانی که واکسن نزدند باید زودتر اقدام شود تا روند واکسیناسیون شتاب بگیرد، ضمن اینکه دادستان کل کشور نیز پیگیری کنند تا زندانی‌ها هر میزان که امکان دارد، بتوانند از مرخصی استفاده کنند.

رئیس‌جمهور، با تأکید بر اهمیت قرنطینه در مرزها به‌خصوص مرزهای شرقی کشور، اظهار داشت: استانداران مرزی، اقدامات لازم در این زمینه را با فوریت انجام دهند تا مدیریت بهتر و برتری در کنترل مرزها ایجاد شود.

رئیسی با قدردانی از تلاش همه استان‌ها، بویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی و بخش کادر درمان، اظهار داشت: امیدوارم اقدامات متفاوتی در تولید و واردات واکسن و همچنین تسریع در واکسینه کردن انجام بگیرد تا زندگی مردم به روال عادی باز گردد.

وی با تأکید بر اینکه هیچگونه تأخیری در مسیر واردات واکسن معتبر مورد قبول نیست، افزود: مشکلات احتمالی که منجر به کُند شدن واردات واکسن شده باید بررسی و در صورت وجود مشکل به سرعت برطرف شود.

 

admin

ادمین محکینو

https://mahakino.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *